Business audit

ONDERNEMEN EN RENDEREN IN PERFECTE HARMONIE.

De resultaten van uw bedrijf zijn afhankelijk van een reeks van samenhangende factoren. Vaste en variabele, interne en externe, vaak aan het zicht onttrokken. Elke factor heeft een enorme impact op de vooruitgang, ontwikkeling en het uiteindelijke resultaat van uw onderneming.

Voor ondernemers is het zaak deze elementen zo stevig mogelijk in hun greep te houden. Voor hen is er nu een nieuw managementinstrument: de Business Audit. Een unieke sturings- en controlemethodiek die ondernemen en resultaat in perfecte harmonie brengt.

 

NIEUW INZICHT IN DE MAXIMALE EXPRESSIE VAN UW TALENT.

Is uw bedrijfsmissie gebaseerd op technische faciliteiten of op de vraag uit de markt? Benadrukt uw strategie omzet of kosten? Werkt u aan optimale benutting van de capaciteit of laat u zich dirigeren door de wensen van de klant? Met Business Audit, ontwikkeld door Horatio, bent u beter in staat om maximale financiële beheersing te realiseren. En te behouden.

De Business Audit vertrekt vanuit drie invalshoeken die zich richten op de kern van uw bedrijf. Het draagvlak van uw organisatie, de strategie waarmee u de onderneming stuurt en uw oriëntatie op de markt. Wij tonen u waar problemen ontstaan en adviseren u over een oplossing. Helderheid van structuur om tot compositie van een harmonieus geheel te komen. Sterkten en zwakten. U krijgt nieuw inzicht in de maximale expressie van uw talent.

 

HORATIO UW PERSOONLIJK KLANKBORD.

De complexiteit van de zakenwereld eist zowel aandacht voor het detail als zicht op het geheel. Bescherming en continuïteit liggen in uw handen. Ons geïntegreerd systeem concentreert zich op strategische marktbenadering en kosten­beheersing. De nadruk ligt op financiële marktanalyse om optimale winst te behalen. Belangrijker dan het verschaffen van oplossingen zijn de wegen die wij aangeven om deze te bereiken.

Wij staan met voortdurende betrokkenheid achter u en uw organisatie. U componeert de delen bijeen tot een partituur. Uw onderneming is uw meesterwerk. Dirigeer uzelf naar een succesvolle toekomst. Met behulp van de Business Audit en Horatio als uw persoonlijk klankbord.

Nieuws