Joost Horlings

Na zijn HBO-diploma Management deed Joost jarenlang ervaring op als verkoopadviseur in de verzekeringswereld. In 2012 heeft Joost de opleiding tot registermediator met succes afgerond.

"De combinatie van mediation, arbeidsrecht, de saleskant en de accountbegeleiding is wat mij zo trekt aan mijn werk bij Horatio. Ik ben een actief en energiek persoon, en het feit dat mijn werk zowel inhoudelijk als praktisch gezien geen dag hetzelfde is, geeft mij energie en kracht."

HR manager en mediator

Door zijn jarenlange ervaring met het arbeidsrecht en met name de personeelsdossiers en het ziekteverzuim, heeft Joost zich ontwikkeld tot adviseur en begeleider van personeelsdossiers voor ondernemers.
Binnen Horatio treedt Joost op als mediator bij arbeids- en zakelijke conflicten. Denk hierbij aan een conflict tussen werkgevers en werknemers of een conflict met een leverancier, een ruzie in de maatschap of tussen bedrijven die werkzaam zijn in dezelfde branche, maar ook conflicten .

Naast HR deskundige en mediator bij Horatio is Joost als manager marketing en sales het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Hij is onder andere verantwoordelijk voor relatiebeheer, de klantenwerving en het beheren van het cash-management, oftewel marketing en sales in de breedste zin des woords.  Om zijn kennis op peil te houden besteedt Joost veel tijd aan het opdoen van kennis.     

Voor zijn interview bij BusinessClass over het onderwerp 'Ondernemen en personeel' kunt u hier klikken.  

Nieuws